cavaleto01

 

" ΕΛΛΑΔΑ - ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ "  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

1/5/2015 - 1/10/2015

 Fotografos

 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Το διαδικτυακό περιοδικό ταξιδιούwww.echorama.gr”, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για το έτος 2015 και υπηρετώντας πιστά την ανάδειξη του Ελληνικού πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος,  στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, μαζί με το επίσης διαδικτυακό μας περιοδικό Πολιτισμού και Τέχνης   www.karmalappa.gr,  πάντα σε  συνεργασία τόσο με την Ένωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος (ΕΔΣΤΕ), όσο και με την εβδομαδιαία εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΝΕΤ διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας από 1/05/2015 έως και 1/10/2015, με θέμα: «Ελλάδα σχήμα και χρώμα».

Ελλάδα, το σχήμα αλλά και το χρώμα της,  όπως το βλέπει και το νιώθει ο  καλλιτέχνης  μέσα από τη ματιά της καρδιάς του

Σε καθημερινή βάση,  άνθρωποι  των γραμμάτων και των τεχνών, θα επιλέγουν μια φωτογραφία και θα την αναρτούμε  στα διαδικτυακά περιοδικά  ( www.echorama.gr  και www.karmalappa.gr )  με το τίτλο, η Ελλάδα σε σχήμα και σε χρώμα. Στο τέλος της εβδομάδας καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι  θα επιλέγουν την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας και θα τη δημοσιεύουν στο φύλλο του  Σαββάτου  της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Οι  αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση φωτογραφίας από τις 4 Νοεμβρίου έως και 13 Νοεμβρίου 2015 στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρου Λούη στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και οι καλύτερες θα βραβευτούν από εταιρείες του χώρου της φωτογραφίας.

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ 2106813679 Κον ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΠΠΑ


 

 

 
 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό με έως και 5  φωτογραφίες, οι οποίες  και πρέπει να αποσταλούν  με email  με θέμα: "Για το διαγωνισμό ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ".

Κάθε φωτογραφία πρέπει να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Φωτογραφίες τουριστικές δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Φωτογραφίες από εργαζόμενους στα διαδικτυακά περιοδικά echorama.gr, karmalappa.gr, καθώς και  από εργαζόμενους στην εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Οποιαδήποτε φωτογραφία κρίνουμε ότι προσβάλλει ή θίγει τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την ιστορία μας θα αποκλειστούν από το διαγωνισμό.

Φωτογραφίες δεν επιστρέφονται και δεν θα χρησιμοποιηθούν δίχως την έγγραφη άδεια των δημιουργών της σε καμιά άλλη περίπτωση από εμάς και σε καμία δημόσια προβολή, πέραν των ρητά παρακάτω αναφερομένων, εφόσον επιλεγούν και για τις οποίες η συμμετοχή του καλλιτέχνη στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει και τη ρητή άδεια και συναίνεσή του προς τούτο.

Να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο JPG)

Το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 2MB

Εφόσον επιλεγεί η φωτογραφία, θα πρέπει να υπάρχει και να αποσταλεί σε full ανάλυση στα 300dpi

 Η ονομασία του αρχείου να αποτελείται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, για παράδειγμα VASSILISLAPPAS01.jpg

 Να μην έχει υδατογράφημα (watermark)

 Η επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται, αλλά όχι η υπερβολική παραποίηση της εικόνας.

 Πρέπει να είστε ο αποκλειστικός δημιουργός της φωτογραφίας και να έχετε στην κατοχή σας το αρχικό αρχείο, το οποίο μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή.

Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία του κάθε φωτογράφου-δημιουργού, ο οποίος δηλώνει ότι η φωτογραφία που μας αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλλει τα δικαιώματα τρίτων.

Επίσης κάθε φωτογράφος παραχωρεί στο ECHORAMA.GR –KARMALAPPA.GRKAIΠΑΡΑΓΩΓΗ  το δικαίωμα να δημοσιεύσει τη φωτογραφία που θα αποστείλει, στο Facebook στη σελίδα με τίτλο «Ελλάδα σχήμα και χρώμα», καθώς και στις ιστοσελίδες www.echorama.gr  www.karmalappa.grκαι στην εβδομαδιαία έντυπη εφημερίδα «ΠΑΡΑΓΩΓΗ» (φύλλο Σαββάτου». Επίσης, οι  αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση φωτογραφίας από τις 4 Νοεμβρίου έως και 13 Νοεμβρίου 2015 στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρου Λούη στο Δήμο Αμαρουσίου,  και για το λόγο αυτό η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό σημαίνει και τη ρητή άδεια και συναίνεση του  καλλιτέχνη προς τούτο.

Δεν επιτρέπεται να ζητείται, είτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είτε μετά τη λήξη του, να αιτιολογηθεί η απόρριψη κάποιας συμμετοχής

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού δεν επιτρέπεται καμία μομφή, παρατήρηση και αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, των όρων και του θεσμού. Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων, των αποτελεσμάτων και της κριτικής επιτροπής. Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρέμβαση για την έκβαση των αποτελεσμάτων.

ToECHORAMA.GR, η KARMALAPPA.GRκαι η Εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ   διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το διαγωνισμό, να αλλάξουν τα δώρα βράβευσης, καθώς το χώρο, την ημερομηνία και την πραγματοποίηση ή μη της έκθεσης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το echorama.gr, η karmalappa.grκαι  η παραγωγή δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιγραφή ή κλοπή της φωτογραφίας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 20/09/2015. Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας στο Facebook, ενώ θα λάβουν ο καθένας ξεχωριστά ενημερωτικό mail.


 

ΛΕΞΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ 

Φωτογράφος, διαγωνισμό, φωτογραφίες, Για το διαγωνισμό, ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, φωτογραφία, τουριστικές, διαδικτυακά περιοδικά, πολιτισμό, τουρισμό, ιστορία, δημιουργών, δημόσια προβολή, ψηφιακή μορφή, VASSILISLAPPAS, δημιουργός, δικαιώματα της φωτογραφίας, φωτογράφου-δημιουργού, ECHORAMA GR, KARMALAPPA GR, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, δημοσιεύσει, Ελλάδα σχήμα και χρώμα, εβδομαδιαία έντυπη εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ, έκθεση φωτογραφίας, διαγωνισμού, Δήμο Αμαρουσίου, ανακοίνωση  αποτελεσμάτων, Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρου Λούη, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

kiparisissiΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΗΣΗΣ 2015

Στο νέο ποιητικό δημιούργημα του Πάνου Κυπαρίσση, ενός εμβληματικού εκπροσώπου της γενιάς του, διακρίνουμε μια σύνοψη των συμβόλων και των εικόνων 

 

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΔΟΥΣΚΟΥ

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ των γνωστών δημιουργών Πάνου Κυπαρίσση και Φάνη Δούσκου, "Τα Γιάννενα του στοχασμού και των θρύλων"

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτιος μήνας και μήνας μνήμης, γι’ αυτό η σκέψη όλων των Ελλήνων τρέχει –πού αλλού;– στο 1821. Όταν ξέσπασε η Επανάσταση κι άρχισε ο αγώνας για την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό, η Ελληνική ψυχή κυοφορούσε από την άλλη κι όλας μέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης, μία μόνιμη σκέψη:... Περισσότερα....
  Στη δυτική Πελοπόννησο, στην κοιλάδα του ποταμού Αλφειού, αναπτύχθηκε ο ιερότερος χώρος... Περισσότερα....
Δελφοί: Ο ομφαλός της Γης Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που... Περισσότερα....
 ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ: «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ» Η Μεσσήνη είναι μια από τις... Περισσότερα....
Παλιό Μαυρονόρος ένα μνημείο χτισμένο εκεί όπου η γαλήνη της φύσης συναντά την αρμονία των χρωμάτων << Ξέρεις τα σπίτια πεισματώνουν εύκολα σαν τα ξεγυμνώσεις   >> ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ περισσότερα.... Περισσότερα...
  Η περιήγηση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου αποτελεί μια ομολογουμένως γοητευτική περιπέτεια,... Περισσότερα...
Άγιος Νικόλαος Κουκλιών... o θαυματουργός Βρισκόμαστε στους αγαπημένους Κουκλιούς,ένα... Περισσότερα...
  Το βοριαδάκι του φθινοπώρου που κυλάει απ’ τις πλαγιές του Κασιδιάρη μας περονιάζει και... Περισσότερα...
 
 
 ECHORAMA.GR - NTOKIMANTER
 
 

ECHORAMA ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Οδοιπορικά του Κώστα Χριστοφιλόπουλου στην Ελλάδα του Πολιτισμού και της Ιστορίας

 
   
   
   
   

Κώστας Χριστοφιλόπουλος Twitter