ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, Το διαδικτυακό περιοδικό echorama.gr συμπληρώνει εφέτος δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας, ταξιδεύοντας με τους φίλους του στις πιο απόμερες γωνιές της όμορφης πατρίδας μας, αλλά και σε σημαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

LOGO01

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ECHORAMA.GR

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ     |  ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

 04 - 14 / ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ / 2015 

Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη "Σπύρου Λούη"

ΕΛΛΑΔΑ

" Σχήμα και Χρώμα "

 ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Fotografos         STEKI-001  LOGO KL

cavaleto03Το διαδικτυακό περιοδικό echorama.gr συμπληρώνει εφέτος δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας, ταξιδεύοντας με τους φίλους του στις πιο απόμερες γωνιές της όμορφης πατρίδας μας, αλλά και σε σημαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Τα δέκα χρόνια είναι μια πολύτιμη εμπειρία για μας που αφιερώσαμε ένα κομμάτι της ζωής μας, για να δημιουργήσουμε ένα γοητευτικό όχημα που να φιλοξενεί όλους εσάς που το αγκαλιάσατε με αγάπη και το τιμήσατε με τη συμμετοχή σας, είτε με ταξιδιωτικά κείμενα είτε με φωτογραφικά οδοιπορικά. Η πρώτη μας κίνηση ήταν η ανανέωση του SITE, ώστε να γίνει ωραιότερο και κυρίως λειτουργικότερο.

Σκοπός του ηχοράματος είναι να κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα, πέρα από τα συνηθισμένα ταξιδιωτικά διαδικτυακά περιοδικά, με την επιλογή καλογραμμένων και με λογοτεχνική υφή κειμένων, καθώς και φωτογραφιών που να ανταγωνίζονται σε υψηλά καλλιτεχνικά επίπεδα.

Πολλές από τις φωτογραφίες που προβάλλονται στο περιοδικό μας, έχουν χρησιμοποιηθεί σε οπτικοακουστικά πολυθεάματα και έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις φωτογραφίας.

Επειδή ο τουρισμός για τη χώρα μας, είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές της οικονομίας της, και επειδή καθημερινά οι ανάγκες προβολής του γίνονται όλο και απαιτητικότερες , θεωρούμε πως το προϊόν μπορεί να προβληθεί καλλίτερα όταν προτάσσουμε στην παρουσίαση, την ποιότητα, την ακρίβεια, αλλά και την βαθύτερη ουσία της ομορφιάς της πατρίδας μας, που είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και το μεσογειακό τοπίο. 

Οι διαχειριστές του siteυπήρξαν βασικοί αρθρογράφοι και φωτογράφοι του επιτυχημένου περιοδικού της Ελευθεροτυπίας, Γεωτρόπιου, και συμμετείχαν στην αρχισυνταξία της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Μένουμε Ελλάδα». Επίσης δημιούργησαν σειρές εκπομπών και ντοκιμαντέρ για το ταξίδι, όπως «Εναλλακτικές αποδράσεις», καθώς και τη γνωστή σειρά «Επί των ορέων» που προβλήθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πήρε μέρος σε πολλά φεστιβάλ ντοκιμαντέρ.

Όλα αυτά πλαισιωμένα με πολλές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στην εβδομάδα Ηχοράματος που θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, με έναρξη την Τετάρτη 4 του μηνός.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν προβολές ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις οπτικοακουστικών πολυθεαμάτων, συζητήσεις με θεματικές ενότητες πάνω στον τουρισμό, στην οικονομία που απορρέει απ’ αυτόν, αλλά και στην ταξιδιωτική λογοτεχνία μέσα από τα μάτια μεγάλων ελλήνων λογοτεχνών, όπως ο Νικηφόρος Βρεττάκος που μέσα από το ποιητικό του έργο αναδύεται η σημαντική σχέση με τον τόπο του και κυρίως με τον επιβλητικό ορεινό όγκο του Ταϋγετου.

Παράλληλα στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, φίλων και συνεργατών του περιοδικού.

Καλούμε όλους εκείνους τους φίλους που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας μέσα από το λόγο και την εικόνα, να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις είτε με την συμμετοχή τους, είτε με την παρουσίαση δικών τους δημιουργιών, είτε συμβάλλοντες ως χορηγοί, στην αρτιότερη οργάνωση τους.

Ελπίζουμε, σύντομα να επικοινωνήσουμε και να αναζητήσουμε τρόπους συνεργασίας πάνω στον κοινό μας στόχο που είναι η ανάδειξη και η προβολή του τόπου μας, είτε με την οργάνωση οπτικοακουστικών πολυθεαμάτων, είτε με πραγματοποίηση σεμιναρίων και εκθέσεων φωτογραφίας, είτε με την παραγωγή ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει τις ομορφιές, την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τις υποδομές της περιοχής σας.  

 

LOGO KLΔιοργάνωση  Karma Lappa gallery

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή φωτογραφίας είναι μια καθημερινή επιλογή μέσα από ένα μεγάλο φωτογραφικό υλικό με θέμα Πολιτισμό, Ιστορία, Τουρισμό, Τέχνη, ( Φωτογραφία, Ζωγραφική, θέατρο, Βιβλίο )

Σε καθημερινή βάση οι συλλογές φωτογραφίας ανανεώνονται για να μπορείτε μέσα από τις εικόνες μας να είσαστε και εσείς συνταξιδιώτες μας σε αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα της Τέχνης και του Πολιτισμού

Οι Φωτογραφίες Παραχωρούνται  για Πώληση και για Χρήση μόνο μετά από ενημέρωση μας και Επικοινωνία μαζί μας 

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα που δημοσιεύονται αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και διέπονται από τους νόμους της Ελληνικής κυβέρνησης περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν επιτρέπεται να αναπαράγετε κείμενα και φωτογραφίες, ολοκληρωτικά είτε τμηματικά, χωρίς την έγγραφη άδεια των διαχειριστών Αποστολή αλληλογραφίας προςwww.karmalappa.gr με ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά


600 400 auto 100 unitedkingdomThe photo gallery is a daily choice through a large photographic material on culture, history, tourism, art

photograph, painting, theatre, book)

On a daily basis the photography collections are refreshed in order for you to join us to this trip in Greece of Art and Civilization.

Photos are available for sale and use only after our information and contacting with us.

All photos and texts published are intellectual property and shall be governed by the laws of the Greek Government on copyright.You are not allowed to reproduce texts and pictures, totally or partially, without the written permission of administrators. Send mail to www.karmalappa.gr with questions or comments about.

kiparisissiΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΗΣΗΣ 2015

Στο νέο ποιητικό δημιούργημα του Πάνου Κυπαρίσση, ενός εμβληματικού εκπροσώπου της γενιάς του, διακρίνουμε μια σύνοψη των συμβόλων και των εικόνων 

 

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΔΟΥΣΚΟΥ

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ των γνωστών δημιουργών Πάνου Κυπαρίσση και Φάνη Δούσκου, "Τα Γιάννενα του στοχασμού και των θρύλων"

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτιος μήνας και μήνας μνήμης, γι’ αυτό η σκέψη όλων των Ελλήνων τρέχει –πού αλλού;– στο 1821. Όταν ξέσπασε η Επανάσταση κι άρχισε ο αγώνας για την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό, η Ελληνική ψυχή κυοφορούσε από την άλλη κι όλας μέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης, μία μόνιμη σκέψη:... Περισσότερα....
  Στη δυτική Πελοπόννησο, στην κοιλάδα του ποταμού Αλφειού, αναπτύχθηκε ο ιερότερος χώρος... Περισσότερα....
Δελφοί: Ο ομφαλός της Γης Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που... Περισσότερα....
 ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ: «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ» Η Μεσσήνη είναι μια από τις... Περισσότερα....
Παλιό Μαυρονόρος ένα μνημείο χτισμένο εκεί όπου η γαλήνη της φύσης συναντά την αρμονία των χρωμάτων << Ξέρεις τα σπίτια πεισματώνουν εύκολα σαν τα ξεγυμνώσεις   >> ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ περισσότερα.... Περισσότερα...
  Η περιήγηση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου αποτελεί μια ομολογουμένως γοητευτική περιπέτεια,... Περισσότερα...
Άγιος Νικόλαος Κουκλιών... o θαυματουργός Βρισκόμαστε στους αγαπημένους Κουκλιούς,ένα... Περισσότερα...
  Το βοριαδάκι του φθινοπώρου που κυλάει απ’ τις πλαγιές του Κασιδιάρη μας περονιάζει και... Περισσότερα...
 
 
 ECHORAMA.GR - NTOKIMANTER
 
 

ECHORAMA ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Οδοιπορικά του Κώστα Χριστοφιλόπουλου στην Ελλάδα του Πολιτισμού και της Ιστορίας

 
   
   
   
   

Κώστας Χριστοφιλόπουλος Twitter