01 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

667
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

01 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

01 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΗΓΉ: KL Gallery web radio.com

   1 Νοεμβρίου  το 1974 Μια πρωτοπόρος δύναμη της ροκ, οι Queen,  προσφέρουν ένα άλμπουμ οδηγό για το μέλλον, τόσο των ίδιων όσο και πολλών συγκροτημάτων που θα εμπνευστούν από αυτό και θα υιοθετήσουν μερικά από τα ξεχωριστά του στοιχεία. Το Sheer Heart attack, τρίτη δισκογραφική τους δουλειά, έρχεται να αποδείξει πως οι Queen είναι μια μπάντα που δε χωρά σε μουσικά καλούπια, συνθέτοντας κατά βούληση διαφόρων ειδών μουσικές που έχουν την ιδιότητα να ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ομορφιά και την πρωτοτυπία τους.

περισσότερα…

 

    1 Νοεμβρίου  το 1974 βρίσκουμε τους Scorpions, που μας ταξιδεύουν σε αλλιώτικους μουσικούς ουρανούς, μέσα από το Fly to the Rainbow, δεύτερο άλμπουμ τους. Έχοντας περάσει τη μεγάλη αναστάτωση της αποχώρησης του κιθαρίστα τους Michael Schenker, που μετακινήθηκε στους U.F.O. μετά από μια περιοδεία στην οποία άνοιγαν γι αυτούς, οι Γερμανοί περνώντας ξυστά από τη διάλυση, συγχωνεύονται τελικά με την μπάντα Dawn Road και συνεχίζουν με το ίδιο όνομα αλλά διαφορετική σύνθεση. Επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «κάθε εμπόδιο για καλό», η παρουσία του νέου κιθαρίστα τους Uli Jon Roth, ωφελεί σε μέγιστο βαθμό το συγκρότημα, με τους ήχους της κιθάρας του να προκαλούν ρίγη συγκίνησης μέσα από μια πολύπλοκη τεχνική προσαρμοσμένη στα μέτρα του, που δανείζεται επιρροές από Jimi Hendrix.

Διαβάστε και αυτό...


Scorpions – Wind of change

 

    1 Νοεμβρίου  το 1994 Κυκλοφορεί το live άλμπουμ των Nirvana με τίτλο «MTV Unplugged in New York». Είναι η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος μετά το θάνατο του τραγουδιστή Kurt Cobain τον Απρίλιο του 1994.

 

 

   1 Νοεμβρίου  το 1968 Κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία το πρώτο σόλο άλμπουμ του George Harrison με τίτλο «Wonderwall Music». Είναι επίσης το soundtrack της ταινίας «Wonderwall» που σκηνοθέτησε ο Joe Massot.

 

 

    Η Ιστορία της Μουσικής 1 Νοεμβρίου το 1894 Στο Σινσινάτι της πολιτείας Οχάιο των ΗΠΑ κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του περιοδικού Billboard Advertising… Το γνωστό μας σήμερα Billboard.

 

Διαβάστε ακόμη ...


Το Κόσμημα της Ηπείρου τα Ιωάννινα

 

Η Ιστορία της Μουσικής 01 Νοεμβρίου

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους κοινοποιήστε το στα social media,  (Face Book- Twitter) κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο31 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
Επόμενο άρθρο02 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here