ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02 Οκτωβρίου  Echorama History
02 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

  02 Οκτωβρίου το 1951 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Sting (Gordon Matthew Thomas Sumner) γεννήθηκε στο Wallsend της Αγγλίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα The Police από το 1978 έως και το 1983. Κυκλοφορήσαν πέντε πετυχημένα άλμπουμ και κέρδισαν έξι βραβεία Grammy με τραγούδια όπως τα “Roxanne“, “Can’t Stand Losing You”, “Walking on the Moon”, “Don’t Stand So Close to Me“, “Every Breath You Take” κ.α. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το πρώτο του άλμπουμ το 1985. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει εικοσιπέντε American Music Awards και έντεκα Grammy Awards. Δημοφιλή τραγούδια από την σόλο καριέρα του: “If You Love Somebody Set Them Free”, “We’ll Be Together”, “Englishman in New York”, “Fragile”, “Mad About You” κ.α.

 

 2 Οκτωβρίου το 1971 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Rod Stewart με το τραγούδι “Maggie May”. Είναι μέρος του τρίτου άλμπουμ του τραγουδιστή με τίτλο “Every Picture Tells a Story“.

 

2 Οκτωβρίου το 1977 Οι σοροί του Elvis Presley και της μητέρας του Gladys μεταφέρονται από το νεκροταφεία Forest Hill και θάβονται δίπλα-δίπλα στην έπαυλη Graceland, σε μια τοποθεσία που ο τραγουδιστής συνήθιζε να ονομάζει “κήπο για διαλογισμό”. Η μεταφορά έγινε μετά από αποτυχημένη απόπειρα κλοπής τους.

 

2 Οκτωβρίου το 1995 Οι Iron Maiden κυκλοφορούν το δέκατο άλμπουμ τους με τίτλο “The X Factor“. Είναι το πρώτο τους με τραγουδιστή τον Blaze Bayley στη θέση του Bruce Dickinson. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Lord of the Flies” , “Man on the Edge” κ.α.

 

 

Σας Προτείνουμε 

Δίλοφο ή Σωπετσέλι Το  μεγαλείο της ηπειρωτικής  υπαίθρου

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

27 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο27 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Επόμενο άρθρο03 Οκτωβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here