ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
06 Οκτωβρίου  Echorama History
06 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

Σαν σήμερα 06 Οκτωβρίου-Kevin Cronin-REO Speedwagon    06 Οκτωβρίου το 1951 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, κιθαρίστας και πιανίστας Kevin Cronin γεννήθηκε στο Evanston του Illinois. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα REO Speedwagon. Έγραψε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, τα τραγούδια “Keep On Loving You” (1981) και “Can’t Fight This Feeling” (1985).

Σαν σήμερα 06 Οκτωβρίου-Kevin Cronin-REO Speedwagon-a2

 

    6 Οκτωβρίου το  1969 Κυκλοφορεί από τους The Beatles, single που περιέχει τα τραγούδια “Something” και “Come Together”. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συγκροτήματος που τραγούδι του George Harrison τυπώνεται στην πρώτη πλευρά ενός single. Και τα δύο τραγούδια ήταν μέρος του άλμπουμ “Abbey Road”. Το “Something” τα επόμενα χρόνια θα διασκευαστεί από πάνω από 100 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών Elvis Presley, Shirley Bassey, Frank Sinatra, Tony Bennett, James Brown, Julio Iglesias, The Miracles, Eric Clapton και Joe Cocker. Είναι το πιο διασκευασμένο τραγούδι του συγκροτήματος μετά το “Yesterday”. Ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios στις 25 Φεβρουαρίου. Έγινε χρυσό μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

 

   6 Οκτωβρίου το  1990 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Βρετανός reggae τραγουδιστής Maxi Priest με το τραγούδι “Close to You”. Ήταν μέρος του άλμπουμ του καλλιτέχνη “Bonafide”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

06 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚώστας Γ. Παπαγεωργίου
Επόμενο άρθρο07 Οκτωβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here