ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
07 Οκτωβρίου  Echorama History
07 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

Σαν σήμερα 07 Οκτωβρίου-Je T’ Aime… Moi Non Plus

Σαν σήμερα 07 Οκτωβρίου-Je T’ Aime… Moi Non Plus-a1     07 Οκτωβρίου το 1969 Η Jane Birkin και ο Serge Gainsbourg φτάνουν στο Νο 1 του βρετανικού πίνακα επιτυχιών με το τραγούδι τους «Je T’ Aime… Moi Non Plus». Είναι το μοναδικό γαλλικό τραγούδι που έφτασε στην κορυφή. Ο προφανής ερωτισμός του τραγουδιού και το θέμα – ταμπού του σεξ χωρίς αγάπη, προκάλεσαν πανευρωπαϊκό σκάνδαλο. Το χορό έσυρε με σκληρή ανακοίνωσή του το Βατικανό. Ακολούθησαν η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πολωνία, η Σουηδία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία, που απαγόρευσαν τη μετάδοσή του από το ραδιόφωνο. Οι αντιδράσεις έφεραν τη μεγάλη επιτυχία του σε όλη την Ευρώπη. Το «Je t’ aime… moi no plus» ανέβηκε για μια εβδομάδα στο Νο 1 του βρετανικού πίνακα επιτυχιών, στο Νο2 του ιταλικού και στο Νο3 του γερμανικού. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ίσα – ίσα που έφθασε ο απόηχός του (Νο 69 του αμερικανικού πίνακα επιτυχιών).

   7 Οκτωβρίου το 1954 γεννήθηκε ο κουβανέζικης καταγωγής ντράμερ των Bon Jovi, Tico Torres, το ολόκληρο όνομα του οποίου είναι Hector Samuel Juan “Tico” Torres. Από το 1978 είναι σταθερά μέλος των Bon Jovi, πλησιάζοντας τα 30 χρόνια παρουσίας στους κόλπους τους. Εκτός από τη μουσική, ο Torres έχει αναπτύξει και το ταλέντο του στη ζωγραφική, κάνοντας και εκθέσεις από το 1994. Είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος και ζωγραφίζει εκφραστικές εικόνες με σκηνές από την καθημερινότητα και τη ζωή με το συγκρότημα. Έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό του, ο δεύτερος από τους οποίους με το μοντέλο Eva Herzigová, που κράτησε δύο χρόνια. Από τον τελευταίο γάμο του, το 2001, έχει ένα γιο.

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

07 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο06 Οκτωβρίου  Echorama History
Επόμενο άρθρο08 Οκτωβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here