ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
08 Οκτωβρίου  Echorama History
08 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

     Ελληνική Λογοτεχνία…

    Σαν σήμερα 08 Οκτωβρίου 1927 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Ταχτσής, ήταν διακεκριμένος Έλληνας λογοτέχνης της μεταπολεμικής γενιάς.

 

 

Κώστας Ταχτσής-Ελληνική Λογοτεχνία

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

Σαν σήμερα 08 Οκτωβρίου-Johnny Ramone   08 Οκτωβρίου το 1948 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Johnny Ramone (John William Cummings 1948-2004) γεννήθηκε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Υπήρξε κιθαρίστας του punk rock συγκροτήματος The Ramones. Το 2002 το όνομα του μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

 

Σαν σήμερα 08 Οκτωβρίου-pretty-woman-Roy Orbison   8 Οκτωβρίου το 1964 Το Oh, Pretty Woman του Roy Orbison ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

 

 

 

The_Continuing_Story_of_Bungalow_Bill8 Οκτωβρίουτο 1968 Στα Abbey Road Studios του Λονδίνου οι The Beatles ηχογραφούν το “The Continuing Story of Bungalow Bill“. Το τραγούδι θα κάνει την εμφάνιση του στο “The White Album” του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 1968. Κατά την ηχογράφηση θα κάνει την εμφάνιση του στο στούντιο το νέο κορίτσι του John Lennon, Yoko Ono.

 

Σαν σήμερα 08 Οκτωβρίου-Remain in Light    8 Οκτωβρίου το 1980 Οι Talking Heads κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο “Remain in Light”. Την παραγωγή έκανε ο Brian Eno. Θα ανέβει μέχρι την δέκατη ένατη θέση του Billboard 200 και στην εικοστή πρώτη των Βρετανικών Albums Chart. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Born Under Punches (The Heat Goes On)”, “Once in a Lifetime” κ.α.

 

Σαν σήμερα 08 Οκτωβρίου-Love Bites    8 Οκτωβρίου το 1988 Το Love Bites των Def Leppardανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

 

 

 

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

08 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο07 Οκτωβρίου  Echorama History
Επόμενο άρθρο09 Οκτωβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here