ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
13 Σεπτεμβρίου  Echorama History
13 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

    Ελληνικός Κινηματογράφος…

Κάρολος Κουν του Ερρίκου (13 Σεπτεμβρίου 1908 – 14 Φεβρουαρίου 1987) ήταν Έλληνας θεατρικός σκηνοθέτης, δημιουργός τέχνης και παιδαγωγός του θεάτρου εβραϊκής καταγωγής. Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1908 στην Προύσα.

 

Κάρολος Κουν-Ελληνικός Κινηματογράφος

 

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου-Help- Santana-a2    Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 1969 Το πρώτο άλμπουμ του Carlos Santana κυκλοφορεί στην Αμερική, με τίτλο “Santana”. Ηχογραφήθηκε στο Pacific Recording Studio της Καλιφόρνια από αρχές Μαΐου έως και τις 16 Αυγούστου. Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου-SantanaΤα τραγούδια του άλμπουμ παίχτηκαν για πρώτη φορά ζωντανά λίγο μετά το τέλος των ηχογραφήσεων στο Woodstock Festival. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Evil Ways”, “Jingo” κ.α.

 

Σας Προτείνουμε

CARLOS SANTANA – BLACK MAGIC WOMAN

 

Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου-Help- The Beatles   13 Σεπτεμβρίου το 1965 Οι The Beatles κυκλοφορούν στη Μεγάλη Βρετανία, το πιο διασκευασμένο τραγούδι σύμφωνα με το Guinness World Records, το “Yesterday”. Είναι μέρος του άλμπουμ τους “Help!”. Ηχογραφήθηκε στις 14 Ιουνίου στα Abbey Road Studios του Λονδίνου. Μέχρι σήμερα έχει διασκευαστεί πάνω από τρεις χιλιάδες φορές. Αν και το τραγούδι είναι γραμμένο από τον Paul McCartney καταχωρήθηκε και στο όνομα του John Lennon.

 

Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου-Hard Rain-Bob Dylan    13 Σεπτεμβρίου 1976 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το live άλμπουμ “Hard Rain”. Ηχογραφήθηκε στις 23 Μαΐου κατά τη διάρκεια της παράστασης που έδωσε ο τραγουδιστής στο Hughes Stadium του Κολοράντο. Περιείχε τα τραγούδια “Maggie’s Farm”, “Oh, Sister” κ.α.

 

 

Blowin in the Wind Bob Dylan

Φωτογραφία Ημέρας….

Φωτογραφία Ημέρας 13 Σεπτεμβρίου 2019

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

13 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚώστας Χριστοφιλόπουλος-Τρία Ποιήματα
Επόμενο άρθρο14 Σεπτεμβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here