ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
16 Σεπτεμβρίου  Echorama History
16 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Ελληνική Μουσική και Ιστορία…

Μαρία Κάλλας Ελληνίδα υψίφωνος, η απόλυτη ντίβα στο χώρο του λυρικού θεάτρου. Με τα μοναδικά φωνητικά και υποκριτικά της προσόντα ανανέωσε την όπερα και το ρεπερτόριό της, ιδιαίτερα το ιταλικό «μπελ-κάντο». Αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε τραγουδίστρια της όπερας, που φιλοδοξεί να κερδίσει από τους ειδικούς και το κοινό τον τίτλο της «νέας Κάλλας». Ελληνίδα υψίφωνος, η απόλυτη ντίβα στο χώρο του λυρικού θεάτρου. Με τα μοναδικά φωνητικά και υποκριτικά της προσόντα ανανέωσε την όπερα και το ρεπερτόριό της, ιδιαίτερα το ιταλικό «μπελ-κάντο». Αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε τραγουδίστρια της όπερας, που φιλοδοξεί να κερδίσει από τους ειδικούς και το κοινό τον τίτλο της «νέας Κάλλας».

Μαρία Κάλλας-Ελληνική Μουσική και Ιστορία

    Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο…

B.B. King-Μπι Μπι Κινγκ-02   16 Σεπτεμβρίου το 1925 Ο Μπι Μπι Κινγκ  (Riley B. “B.B.” King, 16 Σεπτεμβρίου 1925 – 14 Μαΐου 2015) ήταν Αμερικανός μπλουζ κιθαρίστας και τραγουδοποιός, ο «βασιλιάς του μπλουζ», όπως αποκλήθηκε.Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς της μπλουζ στον κόσμο. Σήμα κατατεθέν του B. B. King ήταν η κιθάρα με το προσωνύμιο Lucille, μια “ειδικής κατασκευής” Gibson που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη δεκαετία του 1950.    Το περιοδικό Rolling Stone τον κατέταξε στην 6η θέση στον κατάλογο με τους 100 μεγαλύτερους κιθαριστές όλων των εποχών.

Led Zeppelin-Music and History-021   16 Σεπτεμβρίου 1970 Σε ψηφοφορία που διεξάγεται από το Βρετανικό περιοδικό “Melody Maker”, οι Led Zeppelin ψηφίζονται ως το πιο δημοφιλές συγκρότημα. Είναι η πρώτη φορά τα επτά τελευταία χρόνια που οι The Beatles δεν βρίσκονται πρώτοι στη λίστα.

 

 

   16 Σεπτεμβρίου 1974 Ο Bob Dylan ξεκινάει τις ηχογραφήσεις του 15ου δίσκου του «Blood on the Tracks» που κράτησαν 10 ημέρες.

 

Blowin in the Wind Bob Dylan

 

   16 Σεπτεμβρίου 1985 Οι KISS κυκλοφορούν το δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο “Asylum”. Είναι το πρώτο άλμπουμ με τον κιθαρίστα Bruce Kulick, ο οποίος αντικατέστησε τον Mark St. John ένα χρόνο νωρίτερα. Ο Kulick είναι ο τρίτος κιθαρίστας μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους Ace Frehley το 1982. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Tears Are Falling”, “Who Wants To Be Lonely”, “Uh! All Night” κ.α.

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

16 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο14 Σεπτεμβρίου  Echorama History
Επόμενο άρθρο19 Σεπτεμβρίου  Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here