20 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

1670
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
20 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Πολιτική 

Σαν Σήμερα 20 Νοεμβρίου Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος    Σαν σήμερα 20 Νοεμβρίου 2016 έφυγε από τη ζωή ο ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από το 1995 έως το 2005, ο 6ος κατά σειρά μετά τη μεταπολίτευση και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντινάν» της Αθήνας, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, λόγω επιπλοκών της πνευμονίας, από την οποία έπασχε.

Διαβάστε περισσότερα…

Η Ιστορία της Μουσικής

   20 Νοεμβρίου το 1961 Στο στούντιο της Columbia στη Νέα Υόρκη, ο Bob Dylan αρχίζει τις ηχογραφήσεις για το πρώτο του άλμπουμ που θα έχει τίτλο το όνομα του. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Talkin’ New York”, “House of the Risin’ Sun”, “Song for Woody” κ.α.

περισσότερα…

 

   20 Νοεμβρίου το 1965 Οι The Who κυκλοφορούν στην Αμερική το single με τίτλο “My Generation”. Το τραγούδι βρίσκεται στον κατάλογο του Rock and Roll Hall of Fame “500 Songs that Shaped Rock and Roll” και έχει τιμηθεί με το βραβείο Grammy Hall of Fame για την ιστορική του αξία στην εξέλιξη της μουσικής.

περισσότερα…

 

   20 Νοεμβρίου το 1971 Οι Led Zeppelin δίνουν την πρώτη από τις δύο παραστάσεις με την ονομασία “Electric Magic” στο Wembley Empire Pool του Λονδίνου. Τα εισιτήρια της πρώτης παράστασης πουλήθηκαν σε διάστημα μίας ώρας έτσι οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να προσθέσουν ακόμη μία ημέρα…

περισσότερα…

   20 Νοεμβρίου το 1982 Κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ των Whitesnake, το Saints & Sinners. Η πιο ιντριγκαδόρικη δουλειά της μπάντας.Το “Saints & Sinners” κρίθηκε μια επιτυχημένη προσπάθεια εν τέλει, με κάποια κλασσικά κομμάτια να περιλαμβάνονται σε αυτό καθώς και δύο τεράστιες επιτυχίες, τα “Here I go again” και “Crying in the rain”. Ο ήχος είναι κατά κύριο λόγο hard rock με αρκετές blues επιρροές, ενώ οι ταχύτητες των κομματιών είναι αρκετά πιο ανεβασμένες από πριν. Η ποιότητα της εγγραφής είναι πραγματικά καλή…

   20 Νοεμβρίου το 2001 Κυκλοφορεί συλλεκτική κασετίνα με πέντε CD του Αμερικανικού hard rock συγκροτήματος KISS, με τίτλο “The Box Set”. Περιέχει ενενήντα τέσσερα τραγούδια από τα οποία τα τριάντα είναι ακυκλοφόρητα, ντέμο, ζωντανές ηχογραφήσεις και ένα βιβλίο εκατόν είκοσι σελίδων με φωτογραφίες…

20 Νοεμβρίου Σαν Σήμερα

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους κοινοποιήστε το στα social media,  κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  |ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here