ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
23 Νοεμβρίου Echorama History
23 Νοεμβρίου Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.
πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Η Ιστορία της Μουσικής στον Κόσμο….

       23 Νοεμβρίου το 1992    Ο Αμερικανός Country τραγουδιστής Roy Acuff (Roy Claxton Acuff 1903-1992) απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών στο Nashville από καρδιακή ανεπάρκεια. Αποκαλείται και King of Country Music. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που το όνομα του γράφτηκε στο Country Music Hall of Fame το 1962. Δημοφιλή τραγούδια του: “Great Speckled Bird”, “Wabash Cannon Ball”, “Tennessee Waltz”, κ.α.

     23 Νοεμβρίου  το 1976    Ο Jerry Lee Lewis εμφανίζεται έξω από την έπαυλη Graceland του Elvis Presley, κρατώντας όπλο και φωνάζοντας: “Βγες έξω να σου δείξω  ποιος είναι ο αληθινός βασιλιάς του Rock n’ Roll”. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Lewis για οπλοκατοχή.

     23 Νοεμβρίου  το 1981  Κυκλοφόρησε το For Those About to Rock, we Salute You των AC/DC. Μέτριο άλμπουμ.  Υπάρχουν όμως κάποιες  καλές στιγμές και κάποια φοβερά riff. Όπως και να’ χει και μόνο για το ό,τι είναι AC/DC καθώς και για το γεγονός ότι τρία από τα κομμάτια του “For those about to rock…”, έχουν αναδειχθεί σε κλασσικά και διαχρονικά, δικαίως το άλμπουμ θεωρείται ένα από τα σημαντικά της πορείας των AC/DC.

   23 Νοεμβρίου  το 2008   Οι Guns N’ Roses κυκλοφορούν το έκτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο “Chinese Democracy”. Είναι το πρώτο τους άλμπουμ από την κυκλοφορία του “The Spaghetti Incident?” το 1993. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2000 αλλά ο παραγωγός Roy Thomas Baker υποστήριξε πως τα τραγούδια έπρεπε να ξανά ηχογραφηθούν και από τότε άρχισε η περιπέτεια με αλλαγές παραγωγών, μηχανικών ήχου και μουσικών. Τελικά την παραγωγή υπέγραψαν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Axl Rose και ο Caram Costanzo. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Chinese Democracy“, “Better” και “Street of Dreams“. Οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα…  

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

23 Νοεμβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροTerry Oldfield and Soraya Saraswati
Επόμενο άρθρο24 Νοεμβρίου Echorama History
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here