24 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

2309
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
24 Οκτωβρίου  Echorama History
24 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Πηγή: KL Gallery web radio.com

   24 Οκτωβρίου 1963 έφθασε στην Αθήνα η χαρμόσυνη είδηση της απονομής του Νόμπελ Λογοτεχνίας στον Γιώργο Σεφέρη. Ήταν το πρώτο Νόμπελ για την Ελλάδα.

 

   24 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής το 1963  Στο στούντιο της Columbia στην Νέα Υόρκη, ο Bob Dylan ηχογραφεί το τραγούδι “The Times They Are A-Changin”. Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 1964. Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, “The 500 Greatest Songs of All Time”, βρέθηκε στη 59η θέση.

Διαβάστε ακόμη....

Blowin in the Wind Bob Dylan

 

     1979  Για 6η εβδομάδα στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το άλμπουμ τους “In Through the Out Door“. Είχε κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου και είχε ηχογραφηθεί το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος στα Polar Studios της Στοκχόλμης. Ήταν το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος που συμμετείχε ο ντράμερ John Bonham.

Διαβάστε περισσότερα…

 

   1995 Κυκλοφορεί το άλμπουμ των Savatage, με τίτλο Dead Winter Dead…

   1936 Γεννήθηκε ο μπασίστας Bill Wyman στην Αγγλία. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Rolling Stones…

   1962  Ο James Brown πραγματοποιεί συναυλία στο The Apollo της Νέας Υόρκης.

 

Φωτογραφία Ημέρας Αφιέρωμα στα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου…

 

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΕΥΜΑ

Η Πίτα της Κικίτσας Μονοδένδρι

 

 

 

 

24 Οκτωβρίου  Echorama History
Το echorama.gr είναι το site που μας ταξιδεύει ποιητικά μέσα από το λόγο και την εικόνα, με όχημα τον πολιτισμό, τις περιηγήσεις και το πολιτικό βαρόμετρο.

πηγή: KL Gallery Web Radio.com

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο23 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
Επόμενο άρθρο26 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here