31 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

1750
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

31 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

31 Οκτωβρίου Η Ιστορία της Μουσικής

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

    Η Ιστορία της Μουσικής 31 Οκτωβρίου το 1963 Γεννήθηκε ο Σουηδός ελληνικής καταγωγής Micael Kiriakos Delaoglou ή αλλιώς Mikkey Dee. Είναι ντράμερ στους Motorhead από το 1992 μέχρι σήμερα. Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε με τις τοπικές μπάντες Nadir και Geisha και το 1985 έρχεται η ένταξη του στους King Diamond μέχρι το 1989. Το 1990 συνεργάστηκε με τον Don Dokken για το προσωπικό του άλμπουμ ‘’Up from the Ashes’’. Έπίσης το 2003 συνεργάστηκε με τους Helloween για το άλμπουμ τους ‘’Rabbit Don’t Come Easy’’. Το 2016 ο  Mikkey Dee αντικατέστησε τον James Kottak drummer των Scorpions, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημο μέλος τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους και έτσι αποχώρησε ο James Kottak.

 

   31 Οκτωβρίου το 1961 Γεννήθηκε ο Larry Mullen Jr., Ιρλανδός μουσικός και ντράμερ των U2. Σε ηλικία μόλις 14 ετών το 1976 σχηματίζει τους U2 με φίλους και συμμαθητές,  αρχικά με το όνομα “The Larry Mullen Band” το οποίο μετά την άφιξη του Bono έγινε “Feedback” και κινούνταν σε punk μονοπάτια. Το 1977 η μπάντα μετονομάζεται ”The Hype” και στη συνέχεια πήρε το τελικό όνομα ”U2”.

   31 Οκτωβρίου το 1970  Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το τρίτο στούντιο άλμπουμ τους με τον τίτλο Led Zeppelin III.

 

 

   31 Οκτωβρίου το 1981  Στην πρώτη θέση του US Billboard 200, για έβδομη εβδομάδα, βρίσκεται το 16ο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος The Rolling Stones με τον τίτλο “Tattoo You”.

 

 

Διαβάστε και αυτό...

ΟΙ ROLLING STONES Ο JAGGER ΚΑΙ H ANGIE

    31 Οκτωβρίου το 2005 οι Helloween επανέρχονται στα δισκογραφικά δρώμενα με μια από τις πιο δυνατές κυκλοφορίες τους για τη νέα χιλιετία, την κορυφαία τους ίσως επί εποχή Andi Deris, το Keeper of the Seven Keys: The Legacy.

 

Η Ιστορία της Μουσικής 31 Οκτωβρίου

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους κοινοποιήστε το στα social media,  (Face Book- Twitter) κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Κόσμημα της Ηπείρου τα Ιωάννινα
Επόμενο άρθρο03 Νοεμβρίου Η Ιστορία της Μουσικής
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63.com Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here